Un român şi-a pierdut degetul în timp ce mergea la furat. Amprenta de la deget l-a dat de gol …

Un agent de pază a găsit un deget în preajma unui depozit de materiale reciclabile din Milano. Imediat, acesta a anunţat autorităţile şi s-a trecut la rezolvarea misterului degetului pierdut, scriu cei de la cititulnudoare.ro citând presa locală.

Firma de materiale reciclabile se afla în Milano, zona Piazzale delle Milizie, iar într-una din zilele trecute, agentul de pază a observat cum un bărbat scotocea printre frunzele uscate din fața gardului. Curios, s-a dus la el și l-a întrebat ce caută acolo. Atunci bărbatul i-a răspuns fără ezitare: „Degetul unui prieten.”

Totul s-a petrecut în ziua de vineri, 28 ianuarie, atunci când agentul de pază a găsit degetul cu pricina şi l-a dat poliţiştilor, care după ce au verificat amprentele din baza de date, au aflat că acesta aparţinea unui cetățean român de 32 de ani, cercetat în mai multe dosare de furt.

Poliţiştii au trecut la verificarea imaginilor de pe camerele de supraveghere și au constatat astfel că, în seara dinainte, doi indivizi au încercat să sară gardul respectiv fugind de un paznic. Unul din ei și-a prins degetul într-o bară metalică a gardului, din cauza inelului.

Deoarece bărbatul român a rămas agățat în gard practic și, din cauza greutății corpului, degetul inelar i-a rămas la fața locului, iar el a fugit pentru a nu fi prins.

În imaginile video se poate vedea cum a doua zi, o altă mașină, cu doi bărbați la bord, a oprit în același punct. De data aceasta unul a rămas la volan în timp ce celălalt a început căutările, care au durat puţin, deoarece a intervenit agentul de pază. Cei doi s-au îndepărtat la bordul autoturismului, înainte de sosirea carabinierilor.

Nu a fost însă depusă nicio plângere pentru vreo tentativă de furt, dar autoritățile continuă cercetările în acest caz.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cititulnudoare.ro