O femeie îi caută soţului iubită, înainte să moară.

Sarah Reed de 37 de ani a aflat de curând că are zilele numărate. Primul gând al femeii a fost să găsească o altă femeie soţului ei mai mai tânăr.

Femeia din Barnoldswick, Lancashire, Marea Britanie, a primit cruda veste din partea medicilor, că nu mai are scăpare. Sarah a fost diagnosticată în vara anului 2015 cu cancer, după ce a descoperit, întâmplător, un nodul la sân.

A fost nevoită să îşi taie sânii, apoi a făcut chimioterapie, radioterapie, tratamente după tratamente, însă nu a fost să fie.

Deşi a luptat din răsputeri, cancerul s-a extins la ovare şi tinde să se răspândească galopant în trupul său sleit de suferinţe.

Simţind că boala e pe cale deja s-o răpună, Sarah a început rapid să caute o iubită pentru soţul său, Lee Reed, de 26 de ani.

“Părea îngrozit la început, după ce a aflat că voi muri în curând. Însă i-am spus să-şi găsească o femeie frumoasă, pentru că îl ajut din suflet s-o cucerească”, a povestit Sarah

Femeia povesteşte că l-a cunoscut pe Lee în 2013, însă s-au căsătorit abia în urmă cu o lună. Şi-a plănuit propria nuntă cu acesta în timp ce punea la cale, în acelaşi timp, strategiile de a-i găsi o altă femeie pentru a-şi reface viaţa după ce ea nu va mai fi.

“Poate să pară aiurea că eu îi caut o femeie soţului meu după ce abia ne-am căsătorit. Însă nimeni nu ştie câtă fericire mi-a adus Lee. De aceea, îmi doresc cu orice preţ să nu-l las nenorocit”, a spus femeia.

Sarah îşi doreşte ca noua soţie a acestuia să fie o mamă vitregă bună pentru propria ei fiică, Chloe, pe care o are din altă relaţie. Fata suferă de autism, iar Lee i-a promis că va avea grijă de aceasta după ce va rămâne văduv.

“Pentru mine, Sarah e de neînlocuit. Vreau să fiu soţul ei cât mai mult posibil”, a spus Lee.

Bărbatul strânge bani să o ducă la tratamente în Germania, unde speră ca medicii să-i prelungească viaţa. Sursă articol: Portalul de informaţii click.ro