CARLA’S DREAMS au fost DEMASCAŢI! Paparazzii din Rusia au publicat pozele lor şi vor fi daţi în judecată …

Ca orice minune, totul va ţine doar „trei zile”. Misterul celor de la Carla’s Dreams a fost mult mai lung şi pe bună dreptate că şi-au atins scopul pentru care au tot purtat măştile sofisticate. Pentru că odată trebuia să fie dezvăluit acest mister, faptul s-a înplinit datorită paparazzilor ruşi, care se zvoneşte că nu şi-au respectat înţelegerea cu băieţii trupei şi i-au dat în vileag.

Paparazzi de la life.ru, site pentru care Carla’s a acordat un interviu video, l-au urmărit și l-au surprins pe solistul trupei fără machiaj scenic și fără glugă. Fotografiile au fost publicate pe acest site şi distribuite de internauţi pe mai multe reţele de socializare. Internauţii din R. Moldova şi cei din România au criticat dur gestul ruşilor.

Solistul formaţiei, Andrei Ţăruş, a spus că reprezentanţii mass-media din Rusia nu au respectat înţelegerea pe care au avut-o, de a-i fotografia şi filma doar cu măştile pe faţă. „Acum îi vom acționa în judecată!”, declară solistul formației, Andrei Țăruș, pentru wordpress.com.

Potrivit sursei, solistul trupei Carla’s Dreams este Andrei Ţăruş, paparazzii ruşi surprinzându-l pe solist într-un local de la Moscova, scriu cei de la B1.

Ţăruş este născut pe 25 octombrie 1984 în oraşul Slobozia din Republica Moldova şi a absolvit Facultatea de Drept Public din Chişinău. Înainte de proiectul Carla`s Dreams, lansat în anul 2013, acesta a fost membru al trupei „In Quadro”

Carla’s Dreams a contrazis un prezentator rus

Solistul trupei Carla’s Dreams, aflat la o emisiune TV în Rusia, a contrazis gazda care a afirmat că trupa cântă şi în limba moldovenească, scrie libertatea.ro

– Voi cântaţi în rusă, în moldovenească…

– Noi cântăm în rusă, în română şi în engleză.

– În română, mă scuzaţi. Deci în română şi în engleză.

De asemenea, interpretul moldovean a spus că trupa Carla’s Dreams cântă cel mai mult în limba română, scrie presa de peste Prut.

TRUPA CARLA’S DREAMS 

Emanuel Masson

                     Cătălin Andrei Petre

                      Octav Capota

Surse articol: onlinefree.ro, life.ru, libertatea.ro, gandul.info,