O româncă a fost ademenită să meargă în Italia pentru a se mărita cu un italian bogat – a ajuns să practice – pe străzile din Napoli

Povestea tinerei românce este incredibilă şi poate fi o lecţie de viaţă pentru alte fete care ajung să creadă în promisiunile necunoscuţilor.

Parchetul de pe lângă Tribunalul de Minori împreună cu Poliția Municipală din Napoli au reușit să aducă în fața justiției un tânăr de 16 ani, beneficiar al unui mandat de arestare, acesta fiind suspectat de infracțiunea de pros–ție infantilă, scriu cei de la ro.internazionale.il24.it

Tânărul împreună cu mama și cu sora lui, au ademenit o tânără româncă să vină în Italia pentru a o mărita cu un italian foarte bogat. În momentul când a ajuns în Italia, tânăra româncă a devenit victima unei escrocherii, iar sub amenințări și bătăi, a fost obligată să se prostitueze în fiecare noapte pe străzile din Napoli.

Nu a trecut mult timp şi românca a rămas însărcinată. Dar acestă situație nu-i împiedică pe cei trei să o trimită ” la muncă”. Ea a fost forțată, obligată și torturată de cei trei să se prostitueze, nu numai în ultima lună înaintea nașterii dar chiar și la o săptămână după aceea. Luni și luni de zile tânăra a trăit o viață de sclavie.

Românca a născut o fetiță pe care aceștia o tineau drept ”garanție”. O amenințau că îi vor lua fetița dacă nu le dădea banii câştigaţi din pros–ţie.

Coșmarul tinerei mame s-a terminat în septembrie, atunci când a fost oprită pe stradă de către forțele de ordine, iar acesta disperată, le-a povestit totul agențior care au pornit o anchetă.

În același timp, cele două femei, mama și fiica, au luat fetița și s-au ascuns într-o cantină abandonată de la marginea orașului. După ore de căutări, ele au fost găsite împreună cu fetița care se afla ascunsă printe niște cutii și cârpe murdare. Au fost arestate.

Între timp, tânărul de 16 ani a reușit să fugă. După căteva săptămâni el a fost găsit în stația de tren din Napoli și condus la penitenciarul de minori Nisida.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii despre comunitatea românilor din Italia pe portalul ro.internazionale.il24.it