Unic în lume! O tânără este măritată cu 5 fraţi! “Mă culc în fiecare seară cu câte unul! Avem un copil!”

O tânără ce locuieşte într-un sat aflat în nordul Indiei este căsătorită cu 5 bărbaţi, aceştia fiind fraţi. Femeia are vârsta de 21 de ani şi declară ©a nu are niciun preferat printre aceştia, fiind bucuroasă că este mai privilegiată decât alte femei din lume, din cauza faptului că primeşte mai multă dragoste. Tânăra se numeşte Raju Verma şi este fericită că poate respecta tradiţia din satul în care trăieşte.

5 frati copil

Obiceiul acesta este unic în lume şi se menţine doar în acest loc din India. Toţi cei şase adulţi şi copilul locuiesc în aceeaşi casă, ineditul fiind acela că locuinţa este formată doar dintr-o singură cameră. Tănara povesteşte că îi tratează pe toţi cei cinci soţi ai ei la fel, întreţinând relaţii sexuale pe rând. Fiecare dintre cei cinci fraţi are câte o seară repartizată în funcţie de o ordine strictă.

Ceea ce este deosebit în acestă relaţie, este faptul că femeia are un copil de doar câţiva anişori, însă nu ştie cu care dintre cei cinci barbaţi l-a făcut. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu are nimic de reproşat în această casnicie.

Guddu, în vârstă de 21 de ani, este primul soţ al femeii. „Toţi facem sex cu ea, iar eu nu sunt gelos pe fraţii mei. Suntem o mare familie fericita”, susţine el.

„Şi mama mea a fost măritata cu trei fraţi. Când m-am măritat cu Guddu am ştiut ca, la un moment dat, va trebui să-i accept ca soţi pe toţi ceilalţi patru fraţi. Dar până la urmă nu e rău. Primesc mai multa dragoste şi atenţie decât oricare altă soţie”, a spus femeia, potrivit dailymail.com.

Obieciul pe care tânăra Raju Verma l-a respectat se numeşte poliandrie şi este o tradiţie antica şi unică în lume. Sursă articol.