O gravidă din Vaslui a fost trimisã acasã, cu embrionul mort în ea.

daniela-ungureanu-1-copy

Un nou caz revoltător s-a petrecut în Spitalul Judeţean de Urgenţã Vaslui, acolo unde o tânără gravidă a fost trimisă acasă, având embrionul mort în ea. Tânăra se numeşte Daniela Ungureanu şi în data de 16 februarie 2016 a aflat minunata veste că este gravidă. Cu toate acestea, bucuria femeii nu a fost de lungă durată din cauza unor medici din spital, care nu şi-au făcut treaba aşă cum este normal.

“Pe 16 am aflat cã sunt însãrcinatã, iar douã sãptãmâni mai târziu, cã am pierdut sarcina. Asta dupã ce medicii din spital mi-au administrat medicamente care nu se iau în primul semestru de sarcinã. Cu embrionul mort în mine de patru zile, medicul care mi-a monitorizat sarcina m-a trimis acasã. Dacã fãceam o infecţie? Nu e posibil asa ceva. Nu cer nimic de la doctori, vreau doar ca organele abilitate sã-si facã treaba pentru ca nimeni sã nu mai treacã prin ce am trecut eu”, ne-a spus Daniela.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţã Vaslui a deschis o anchetã în acest caz, urmând sã-i dea un rãspuns femeii în termen de 30 de zile de la depunerea plângerii. După doar 2 săptămâni de la aflarea veştii că este însărcinată, Daniela Ungureanu a aflat în urma unui control că, sarcina se oprise din evoluţie. Sursă foto. Citeşte continuarea pe portalul de informaţii vremeanoua.ro