Turiştii români care vizitează Bulgaria, victime sigure ale hoţilor de maşini

Un constănţean aflat în Bulgaria a avut o experienţă mai puţin plăcută după ce i-a dispărut autoturismul marca Toyota, parcată în dreptul hotelului în care s-a cazat.

„Mi s-a furat maşina (Toyota Rav4 Hybrid 2017) în Bansko (Bulgaria), din faţa Aparthotel-ului Predela 2 în care am fost cazat! Cea mai tare vacanţă în Bansko de până acum!”, a povestit bărbatul.

Tot în weekend-ul trecut, de aceeaşi experienţă a avut parte şi un craiovean, tot în Bulgaria. Craioveanului i s-a furat autoturismul marca BMW X5.

Sergiu, bărbatul din Constanţa a mai spus că hoţii care au furat autoturismul au beneficiat de ajutorul unor persoane care erau angajate ale hotelului în care au fost cazaţi.

„E manevră mare. Maşina a fost supravegheată de băieţi 100% . Tipul s-a urcat în ea ca în maşina lui. Mai era o cameră lângă care a prins doar maşina plecând. Faţa tipului nu s-a văzut fiind zăpadă pe parbriz. Fix în ziua în care plecam. Dacă te pui puţin să cauţi pe internet, mai toţi românii care şi-au pierdut maşinile în Bulgaria nu le-au mai găsit fix în ziua plecării. E totul pe faţă, inclusiv reacţia poliţiştilor”, a mai spus constănţeanul.

Un alt român, şi el victimă în Bulgaria le-a spus celorlaţi doi păgubiţi, să nu aibă prea mari aşteptări că-şi vor recupera maşinile. El povesteşte o întâmplare cu un TIR de 20 de tone a fost furat sub ochii poliţiştilor bulgari.

„Fiţi sigur că nu o mai găsiţi! Nouă ne-au furat un TIR de 20 de tone din poarta fabricii de sticlă de la Plovdiv. Era nou şi cu GPS pe el. L-a parcat şoferul acolo pentru 20 de minute şi a plecat să-şi cumpere de mâncare. Culmea este că atunci când l-a parcat, poliţia era acolo şi chiar poliţistţilorul l-a îndrumat către supermarket. Când s-a întors, dispăruseră şi poliţistul şi camionul…” , potrivit Cuget Liber.

Șoferii trebuie să fie cu băgare de seamă unde își parchează mașinile. Sursă articol: Portalul de informaţii ȘTIRI ZILNIC  Sursa foto