Lovitură de UN MILION de lire sterline – Un ROMÂN de 29 de ani a lăsat-o FALITĂ pe o BRITANICA de 66 de ani…

Viaţa este frumoasă la 66 de ani, când de braţ te ţine un tânăr de doar 29 de ani. Lucrurile sunt frumoase, numai că „iubirea” lui Christiane Shellard, o britanică în vârstă de 66 de ani a fost de doar 18 luni, cu tânărul român Cristian Mihalea, scriu cei de la stiridiaspora.ro citând The Sun.

Ceea ce se credea că va ţine o veşnicie, s-a terminat urât între cei doi amorezi, fiecare trebuind să-si vadă acum de viaţă.

De fapt ce s-a întâmplat? Frumoasa şi năbădăioasa Christiane Shellard, a crezut că la cei 66 de ani ai ei, a dat lovitura când s-a văzut la braţul românului tânăr şi frumos.

Ulciorul nu a mers de multe ori la apă, şi iată că după doar 18 luni de convieţuire, britanica a observat că nu mai are bani în conturi.

În primul rând, românul nostru a cerut împrumuturi pentru a-şi face un rost în viaţă. Christiane i-ar fi dat iubitului mai tânăr aproximativ 750 000 de lire sterline, inclusiv mai multe ceasuri, un Porsche Panamera și o altă sumă de 160 000 de lire sterline, destinată facturilor medicale ale tatălui său.

De cealaltă parte, românul afirmă că banii și bunurile au fost dăruite în timpul relației „pline, iubitoare și intime” de 18 luni. El a spus că a pierdut toți banii la jocuri de noroc online.

Christiane, care are și un fiu, a decis să-l dea în judecată pe Mihalea la Londra.

O jumătate de milion de lire sterline ar fi primit românul nostru pentru a cumpăra un apartament pe numele ei, în Brentford Dock, West London, pe care ar fi putut să-l folosească până când își va putea permite un credit ipotecar.

În schimb, a afirmat el, Cristian a transferat banii în conturi bancare din România și i-a cumpărat surorii sale Mirela, un Mercedes GLS de 42.000 de lire sterline.

Judecătorul Nicholas Cooke a înghețat toate activele lui Cristian Mihalea, în timp ce avocații investighează traseul de numerar.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul stiridiaspora.ro