LONDRA – Au fost ARESTAŢI românii care l-au UCIS în bătaie pe Florin Pitic, din Vicovu de Sus, judeţul Suceava

Doi români, ambii în vârstă de 23 de ani, din comuna Zorleni (Vaslui) au fost arestaţi la Londra, după ce l-au ucis cu sălbăticie pe Florin, un tânăr din Suceava plecat la muncă în Anglia.

Poliţiştii londonezi au realizat că cei doi vinovaţi de crima făcută sunt, Alin Ramon Mihai şi Ciprian Victor Mandachi, scriu cei de la observator.tv

Cei doi s-au întâlnit, în acea noapte, cu Florin Pitic, un tânăr de 20 de ani, din comuna Vicovu de Sus, judeţul Suceava, care se întorcea de la club, împreună cu un prieten.

Ucigaşii şi-au amintit că s-au certat în club cu un alt tânăr, tot din comuna Vicovu de Sus, şi şi-au vărsta nervii pe Florin, tânărul care nu avea nicio legătură cu cei doi.

Reamintim că, un tânăr român în vârstă de 20 de ani, din Vicovu de Sus, a murit în urma unei agresiuni fizice, petrecute sâmbătă noapte în Londra. Acesta se întorcea de la ziua unui prieten din Londra, după miezul nopții și a fost luat la bătaie în stația de metrou Queensbury din Londra.

În urma unei lovituri primite, tânărul de numai 20 de ani s-a prăbușit la pământ, lovindu-se la cap. Chemate de urgenţă, la fața locului au ajuns echipajele medicale care i-au aplicat manevre de resuscitare, după care l-au dus la spital, unde românul nostru a fost declarat decedat.

Alin Ramon Mihai şi Ciprian Victor Mandachi s-au predat la Poliţie pe 11 martie şi au fost reţinuţi pentru omor.

Alin Ramon Mihai şi Ciprian Victor Mandachi sunt românii care l-au omorât cu sălbăticie pe Florin Pitic în stația de metrou Queensbury din Londra.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv