O femeie de 42 de ani este acuzată că şi-a UCIS soţul de 75 de ani, după care i-a dat foc în curte, pentru că asta a fost dorinţa lui

Caz halucinant în comuna Manasia, din Ialomiţa. În urma unor discuţii aprinse între cei doi soţi, bărbatul de 75 de ani a decedat, iar soţia l-a dus în curte, l-a acoperit cu o pătură şi i-a dat foc pentru a-l incinera, scriu cei de la observator.tv

Un vecin a simţit mirosul şi a văzut fumul gros şi a chemat imediat poliţia. Când au ajuns la faţa locului, organele de poliţie au găsit cadavrul aproape carbonizat. Acum femeia este acuzată ca şi-ar fi ucis soţul, cu toate ca aceasta declară că el i-a cerut să îl incinereze şi că ar fi murit de moarte bună.

Nu e clar când s-a întâmplat totul. Anchetatorii bănuiesc că femeia de 42 de ani l-ar fi ucis pe bărbat cu un cuţit, apoi a acoperit trupul cu o pătură şi i-a dat foc.

Cauza exactă a morţii bărbatului va fi stabilită după efectuarea necropsiei. Între timp, femeia a fost dusă la audieri şi a fost reţinută pentru 24 de ore. Conform unor surse din cadrul anchetei, femeia ar suferi de afecţiuni psihiatrice.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv

loading...