Tragedie în Ajunul Crăciunului. Sportiva Alice Cociuba de 21 de ani, şi-a pierdut viaţa, după ce maşina ei a fost lovită de un tren

Tragedie fără margini în fotbalul românesc. Alice Cociuba, în vârstă de doar 21 de ani, şi-a pierdut viaţa în Ajunul Crăciunului. Alice era fotbalistă la AC Piroş Security, scriu cei de la as.ro citând aradon.ro.

Evenimentul tragic s-a produs în oraşul Ineu. Autoturismul condus de sportivâ a fost lovitt de un tren Interregio. Alice a fost singura persoană care a decedat. Conform presei locale, ceilalţi trei tineri care se aflau cu ea au scăpat cu viaţă.

„Încă o veste tragică lovește echipa noastră chiar în seara de Ajun. Jucătoarea Alice Cociuba a decedat mult prea devreme, la doar 21 de ani în seara de 24 Decembrie, în urma unui accident rutier petrecut la nivel cu cale ferată.

Pentru echipa noastră Alice a evoluat timp de 3 sezoane ,iar în cariera sa a mai evoluat pentru echipele CS INEU fotbal Feminin și CFR 1933 Timisoara – fotbal feminin, dar și pentru echipa Națională a României. Clubul transmite sincere condoleanțe familiei! Drum lin spre cer, Alice!”, se arată în mesajul celor de la AC Piroş Security.

”Sunt atâtea întrebări și totuși puține răspunsuri! De ce tu? De ce acum? De ce? Spune mi ca nu este adevărat și că ne vom revedea pe terenul de fotbal!!! Aștept și totuși nimic. Ai lăsat o durere imensă, ireală, dar totuși reală. Nu te voi uita niciodată! Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet drag!” a transmis pe Facebook Gabriela Kovacs, una dintre fostele colege de la Ineu.

Sursa FOTO. Cititi mai multe informatii interesante pe portalul as.ro