IMAGINI ȘOCANTE – Invitaţii l-au aruncat pe mire în sus și nu l-au mai prins – fractură de coloană

O întâmplare incredibilă s-a petrecut vineri seara, la o sală de nunți din stațiunea Băile Felix. Conform tradiţiei, un grup de tineri invitaţi la nuntă au decis să-l arunce în sus pe ginerică, doar că într-un moment de neatenţie, nu l-au mai prins, scriu cei de la gazetaromaneasca.com citând bihorjust.ro

O zi din viaţa unor tineri care trebuia să fie cea mai frumoasă, va rămâne una de care îşi va aminti mereu.

Cum s-a petrecut totul …

În seara nunţii, în jurul orei 21:00, la puțin timp după dansul mirilor, Liviu a fost luat pe sus de prieteni, chiar în mijlocul sălii unde dansa aproape de mireasa lui. Mirele are 31 de ani şi a ajuns la spital cu coloana fracturată în două locuri.

“După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a declarat, de pe patul de spital, pentru BihorJust, Liviu Filimon. Articolul continuă după reclame …

Imediat după ce mirele a căzut, nuntașii l-au apucat de mâini și picioare și l-au așezat pe scaun, ceea ce, crede Liviu, l-ar fi afectat din punct de vedere medical: “Trebuia să nu mă fi mișcat când eram întins pe jos.”

O ambulanță chemată de urgență l-a transportat pe mirele rănit la Spitalul Județean de Urgență din Oradea. Acolo se află și acum, internat sub supravegherea medicilor, și urmează să fie supus mai multor investigații de specialitate.

Se pare că a suferit răni grave la două vertebre. Imobilizat la pat, el spune că în seara în care a fost adus la spital își putea mișca puțin piciorul stâng, dar dreptul deloc. Între timp, în cursul dimineții de sâmbătă, a reușit să își miște ambele picioare.

Nunta a continuat și după incident, în sală rămânând doar mireasa cu invitații; dar atmosfera nu a mai fost una de voie bună și bucurie.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul gazetaromaneasca.com