Răzvan de 27 de ani din Italia a MURIT într-un grav accident de circulaţie. Soția și copilaşul plâng după el…

O tragedie fără margini s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 6 august 2022. Atunci a fost momentul când familia lui Răzvan a fost anunţată de tragicul accident, scriu cei de la rotalianul.com

Răzvan Constantin Zaharia avea numai 27 de ani și era originar din Gărbeni, comuna Havârna din județul Botoșani. Acesta era rezident în localitatea Castelvetrano, provincia Trapani din Sicilia. Despre tânărul nostru conațional se ştie că era însurat și împreună cu soția sa, Felicia, aveau un băiețel de aproximativ 2 anişori.

Băieţelul va trebui să crească acum fără tată, având în vedere că viața lui Răzvan a fost răpusă în jurul orei 01:30 din noaptea de 6 august, conform celor relatate de site-ul de știri locale newsicilia.it.

Conform ediţiei locale, tânărul român se deplasa la acea oră, la bordul unui scuter de 125 de centimetri cubi, pe via IV Novembre din Castelvatrano. Răzvan a pierdut controlul vehiculului și s-a izbit apoi de un zid aflat la capătul străzii menționate mai sus.

Insuportabilă durerea persoanelor dragi din viața lui Răzvan care, în ultimele ore, au transmis nenumărate mesaje de regret pe rețelele de socializare.

„Drum lin fratele meu, prea devreme ne-ai lăsat, inimă și suflet bun, o să fii întotdeauna in inimile noastre, Dumnezeu să te ierte…”, a scris sora tânărului român, Nicoleta.

„Nepoate ne-ai lăsat cu inima ruptă”, au transmis Marinela și Gheorghe Zaharia.

„Condoleanțe! Dumnezeu să îl ierte! Foarte mare păcat, băiat tânăr, ai rupt sufletul la toți, Răzvan. Drum lin la îngeri!”, a scris și Daniela Sandu într-un comentariu.

Sursă VIDEO: Stiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com