EA este FEMEIA VAMPIR care a UIMIT o lume întreagă.

Se numeşte Melanie Gaydos are vârsta de 27 de ani şi trăieşte în SUA. Tânăra suferă de o boală foarte rară şi anume de displazie ectodermală care de fapt este o tulburare genetică care afectează creşterea dinţilor, dezvoltă anormal oasele craniene, duce la orbire parţială şi îi oferă pielii un aspect palid ca de cadavru.

1

Cei care au vazut-o pentru prima dată pe Melanie Gaydos, au asemănat-o cu un vampir, doar că acest lucru nu a orpit-o din ambiţia ei de a-si face o carieră în lumea modei. Este absolventă a unei facultăţi, unde a studiat artele plastice. După terminarea studiilor, aceasta a început să trimită CV-uri la toţi creatori de modă care căutau fotomodele cu aspect inedit. Ajutată de un fotograf spaniol a reusit să apară într-un videoclip al celebei trupe de rock, Rammstein.

“El m-a ajutat să înţeleg că sunt unică prin felul în care arăt şi că acesta este un potenţial care trebuie exploatat”, a povestit Melanie.

Cu toate ca tânăra a avut de-a lungul vieţii multe piedici, ea a trecut peste toate şi a ajuns să şocheze audienţa, defilând pe podiumurile de modă din întreaga lume.

2

3

4

6

Sursă FOTO.