O BANDĂ de ROMÂNI au atacat o frizerie a MUSULMANILOR din Marea Britanie

Frizeria de cinci stele este situată în Luton, Marea Britanie şi era frecventată cu preponderenţă de clienţi musulmani. De ceva timp, în faţă frizeriei îşi făceau veacul un grup numeros de români care obstrucţionau intrarea în frizerie şi toata ziua consumau băuturi alcoolice. La începutul formării „grupului” erau doar 2-3 români dar cu timpul aceştia s-au înmulţit iar patronul Mohammad Abbas Khan nu mai suporta comportamentul lor, relatează ro.blastingnews.com

Deoarece clienţii erau mereu deranjaţi de românii din faţa frizeriei, patronul a făcut plângere la Poliţie şi Consiliul Local, dar nu s-a luat nicio măsură împotriva lor. Cearta a plecat de la o rugăminte a patronului adresată românilor, de a elibera uşa frizeriei pentru a avea acces liber clienţii ce doreau să intre în frizerie. Românii au plecat si numai după câteva minute s-au întors cu bâte de baseball si bastoane şi au agresat atât angajaţii frizeriei cât şi clienţii.

Unul dintre angajaţii frizeriei a fost transportat la spital în urma atacului, în timp ce alţi angajaţi, precum şi clienţi ai localului au suferit răni minore. Patronul Mohammad Abbas Khan, a declarat pentru britishasiansuk.com că frizerul spitalizat are o rană la cap, fiind în prezent, în imposibilitatea de a-şi mişca un braţ.

„Mi-e foarte frică de faptul că se vor întoarce, spune proprietarul frizeriei. Uneori lucrez până la ora 22:00 sau chiar 23:00 şi nu ştiu ce aş putea face pentru a mă proteja. Am făcut de multe ori plângere către autorităţi, am fost la Poliţie şi Consiliul Local, spunându-le că grupul de români se măreşte şi deranjează pe toată lumea, dar aceştia nu au luat nicio măsură”, se plânge proprietarul.

„Am foarte mulţi clienţi musulmani care se tem să mai intre în frizerie pentru că e vorba inclusiv de femei şi copii care ori de câte ori vor să vină se tem de persoanele dubioase care îşi fac veacul în preajma intrării. Stau acolo cât e ziua de lungă, beau, fumează şi fac gălăgie”, continuă acesta. „Eu cred că ei sunt aici ca să-şi facă un rost în viaţă, nu pentru a face probleme celorlalţi”, a concluzionat proprietarul frizeriei.

Sursă foto. Sursă articol: portalul de informaţii ro.blastingnews.com