INTERLOPUL CU LAMBORGHINI a murit RĂPUS de GLOANŢE într-o operaţiune a poliţiei engleze

Temutul interlop se numea Yassar Yaqub sau Stud Badboy, asa cum se prezenta pe site-urile matrimoniale, si a murit luni, într-o zonă de lângă orăşelul Huddersfield, din comitatul West Yorkshire (Anglia), după ce a fost împuşcat într-o operaţiune a forţelor speciale, scriu cei de la evz.ro

Povestea lui „Badboy” a devenit cunoscută în momentul în care acesta si-a permis sa-si cumpere un autoturism Lamborghini de ultimă generaţie, dând impresia tuturor că este un prosper comerciant de masini de lux. Banii pe care îi arunca cu atâta generozitate, nu proveneau din activitatea de comerţ ci mai degrabă din una ilegala, aceea a traficului de droguri.

Ineditul vine din faptul ca acest traficant de droguri îsi transporta „marfa” fără
a se expune, mai bine spus, Yaqub folosea drone pentru a transporta cocaină şi heroină în închisoarea din Leeds, idee care i-a adus suficienţi bani încât să-şi permită să cumpere mult râvnitul Lamborghini în valoare de peste 250.000 de lire sterline, masină ce i-a adus faima în rândurile interlopilor.

Conform jurnaliştilor de la dailymail.co.uk, cel care era tatăl a doi copii era cunoscut ca un temut traficant de droguri, cu toate că el poza în comerciant de maşini.

Moartea lui Stud Badboy a generat o reacţie vehement din partea rudelor şi a celor apropiaţi, care au acuzat că agenţii speciali nu au purtat camere de luat vederi, deşi operaţiunea fusese planificată de mai mult timp. Cei din familia lui Yaqub acuză astfel că lichidarea acestuia ridică mari semne de întrebare în legătură cu respectarea procedurilor legale.

Sursă articol: portalul de informaţii evz.ro