Accident FEROVIAR în Italia! Doi morţi şi 20 de răniţi, după ce un tren de pasageri a lovit un TIR – VIDEO

Un accident deosebit de grav s-a întâmplat în Italia, după ce un tren care circula pe ruta Torino – Ivrea – Aosta a deraiat în urma impactul cu un TIR, scriu cei de la observator.tv

Imaginile realizate la faţa locului sunt foarte dramatice. În urma impactului, două din cele trei vagoane ale trenului au deraiat şi s-au urcat, unul peste celălalt.

Accidentul s-a produs după ce locomotiva a lovit un TIR care traversa şinele de cale ferată. Din primele informaţii, se pare că şoferul maşinii a ignorat semaforul care îl anunţa că un tren se apropie.

Mecanicul a văzut greşeala făcută de şoferul de TIR şi a apăsat cu putere frânele trenului, dar nu a putut evita impactul. El este una dintre cele două victime care au murit în urma teribilului accident.

„Nu am înţeles exact cum s-a întâmplat. Am ajutat doi sau trei răniţi şi mai era un domn care a fost decapitat. Mecanicul trenului? Da, mecanicul. El a fost aruncat pe geam”, a declarat un martor.

Potrivit autorităţilor italiene care se ocupă de anchetă, aproximativ 40 de oameni se aflau în tren, în momentul producerii accidentului.

Răniţii au fost duşi de urgenţă la cel mai apropiat spital iar doi dintre ei sunt în stare critică.

Sursă VIDEO: QuotidianoCanavese Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv