O bătrână și-a scos neamurile din testament, pentru că au încercat să o interneze în azil. Le-a lăsat săracilor o moștenire de 5 milioane de euro.

Angela Torelli a murit la vârsta de 91 de ani. Aceasta a fost o dentistă renumită în Italia, iar după ce a împlinit vârsta legală a ieșit la pensie. În toată viaţa, dentista a reuşit să strângă a avere de aproximativ 5 milioane de euro, scriu cei de la observatornews.ro

După trecerea ei în nefiinţă, aproape toată averea a fost lăsată mai multor organizații caritabile, în vreme ce propriile rude au fost excluse din testament.

Ca să nu existe motiv de neînţelegeri, femeia a explicat totul într-o simplă și onestă menționare făcută în testament.

Dentista pensionară din Genova a murit la vârsta de 91 de ani în data de 12 martie anul trecut. Înainte să își dea ultima suflare, ea a aranjat ca două ONG-uri care vin în sprijinul săracilor și al bolnavilor de cancer să primească sume generoase din averea ei: aproximativ 2,5 milioane pentru Lega del Filo d’Oro, 1,5 milioane pentru genovezii nevoiași, prin Surorile Congregației „Surorile Săracilor” și o casă în Dolomiți pentru Asociația Italiană de Cercetare a Cancerului, scrie La Stampa.

Conform presei locale, dentista și-ar fi pedepsit rudele pentru că au încercat anul trecut să o interneze într-un centru pentru îngrijirea bătrânilor. Articolul continuă după reclame …

loading...

„Mărturisesc, în cele din urmă, că nu pot ierta hărțuirea pe care mi-au provocat-o rudele cumnatului meu și sper că Bunul Domn nu mă va pedepsi pentru asta” a scris dr. Torelli în testamentul întocmit de notarul Piero Fracassi și încredințat, pentru executare, către avocata Simone Costa. Fosta ei asistentă și femeia de serviciu au fost incluse în testament.

Din testament nu lipsește asistenta fostei dentiste, iar soțului ei i-a rămas o casă din Prato Nevoso. Câte 20.000 de euro vor ajunge la femeia de serviciu și la administratorul care se ocupa de gestionarea proprietăților familiei.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro