Tragedie! O mamă a 5 copii, întoarsă recent din Italia a murit, după ce un șofer a lovit-o cu mașina pe trecerea de pietoni

O tragedie fără margini s-a petrecut în seara zilei de sâmbătă, 24 aprilie 2021, pe strada Petru Cercel din localitatea Târgoviște. Femeia a fost accidentată de un tânăr șofer în timp ce traversa trecerea de pietoni și, deși personalul de pe ambulanță a făcut tot posibilul să o salveze, aceasta decedat, scriu cei de la Știrile Pro TV.

Tânăra mamă avea 33 de ani şi se numea Larisa Elena Chiran, iar pe data de pe 21 mai 2021, ar fi împlinit frumoasa vârstă de 34 de ani. Femeia era mama a patru fete și a unui băiat de 14 ani care au crescut mai mult printre străini, ea fiind plecată la muncă în Italia.

„Chiar voia să ia copiii acasă, adică cu ajutorul meu, să îi luăm acasă, să-i creștem acasă, să nu mai stea prin străini”, a declarat printre lacrimi, iubitul tinerei mame, Eduard Popa.

Deoarece se întorsese definitiv în România, Larisa se angajase la o fabrică și avea planuri mari de viitor pentru familia ei. Tânăra mamă avea vise și speranţe, numai că acestea au fost spulberate în câteva secunde, după ce un șofer, care are deja un dosar pe numele său pentru o faptă asemănătoare, a dat cu mașina peste Larisa în timp ce aceasta se îndrepta, de la serviciu spre casă.

Personalul medical de pe ambulanța intervenită la locul tragediei a încercat să o resusciteze pe Larisa timp de 45 de minute. În cele din urmă, paramedicii au fost nevoiți să-i declare decesul. Articolul continuă după reclame …

Șoferul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe, iar rezultatul a fost negativ: acesta nu băuse. Tânărul aflat în spatele volanului are doar 19 ani și a fost audiat de polițiști, iar acum este cercetat în stare de libertate, mai scrie sursa citată.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul Știrile Pro TV.