Preot reținut după ce a fost prins în flagrant, în timp ce întreținea relații intime cu un adolescent.

Un caz deosebit de grav s-a întâmplat de curând în Bucureşti. Un preot din localitatea Videle a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant, în timp ce întreținea relații intime cu un adolescent, în Bucureşti, scriu cei de la observatornews.ro

Din primele informaţii, victima este un băiat în vârstă de 16 ani, care provine dintr-un centru de plasament.

Imediat, au urmat investigații de amploare în acest caz. Potrivit informaţiilor, oamenii legii aveau de multă vreme indicii despre activitatea infracțională a preotului, însă aveau nevoie și de dovezi incontestabile pentru a-l putea aduce în fața instanței.

Preotul care a fost prins în flagrant, în seara de 26 aprilie 2021, nu a vrut să facă declarații în fața anchetatorilor. Investigaţiile demonstrează faptul că, băiatul de 16 ani provine dintr-un centru de plasament de unde era luat frecvent de preot și ademenit cu bani pentru a întreține relații sexuale.

Investigațiile continuă și vor fi audiate mai multe persoane. De asemenea, și victima feței bisericești este audiată în prezența psihologilor. Oamenii legii se tem că preotul ar putea avea mai multe victime.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Sectorului 5, Dănuț Puntaru, a declarat pentru HotNews.ro că preotul a fost reținut de către polițiști pentru act sexual cu un minor și urmează să fie dus la Parchet pentru audieri.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro