Un bărbat a descoperit o GRĂMADĂ de BANI sub PODEAUA casei! Bunicul îşi ascunsese banii tocmai acolo …

Keith Wille este un vânător de comori din Connecticut şi a fost angajat de o familie din SUA pentru a găsi o cutie cu bani despre care se zvonea că fusese ascunsă de bunicul lor, scriu cei de la observatornews.ro.

Familia era convinsă că undeva este ascunsă o comoară de către bunicul lor, numai că doreau să vândă casa şi pierdeau toată averea din comoară. Într-un cuvânt, oamenii bănuiau că o sumă importantă fusese pusă la loc sigur chiar de către bunicul familiei şi vroiau să o găsească înainte de a vinde casa.

Totul a plecat de la faptul că, alte casete cu numerar fuseseră deja găsite în alte locuinţe deținute de membrii familiei. Nu este clar de ce bunicul a ascuns banii.

Fără prea mult succes, familia a încercat ani de zile să găsească tezaurul și chiar a angajat un muncitor din construcții pentru a ridica o parte dintre scândurile din podul casei, pentru a o găsi. Membrii familiei presupuneau mereu că mica comoară ar fi ascunsă în izolație.

În cele din urmă, a fost descoperită într-un colț al mansardei, ascunsă între alte bucăți de lemn. ”Familia a rămas fără timp. Voiau să vândă casa de câțiva ani, dar această comoară zvonită îi împiedica să facă acest lucru”, a spus Wille. Articolul continuă după reclame …

Din primele cercetări s-a constatat că, comoara nu voia să fie găsită cu uşurinţă. Vânătorul de comori Wille, a numit experienţa drept ”cea mai interesantă descoperire până în prezent” într-un videoclip pe care l-a postat pe canalul lui de YouTube. A fost nevoie de aproximativ o oră pentru a găsi comoara ascunsă, spune el în videoclip. A început prin redeschiderea unor zone care fuseseră deja încercate de alții, conform Daily Mail.

”În cele din urmă am pornit detectorul de metale și am început de unde se intersectează cele două ferestre. A existat un zvon că se poate vedea lumina strălucind prin pardoseală și care se reflecta în cutie”, spune el.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Wille s-a îndreptat către un colț al mansardei, unde semnalul indica locul în care comoara ar putea fi ascunsă. Ulteior a început să inspecteze acea zonă mai de aproape cu o lanternă și a privit prin unele dintre fisuri. Acela avea să fie şi locul norocos. Wille a remarcat că respectiva cutie era mai grea decât credea. Aceasta fusese acoperită cu lemn, ceea ce atestă faptul că bunicul nu dorea ca banii să fie găsiţi cu uşurinţă.

Imediat după de comoara a fost descoperită, familia şi-a dat seama că nu avea o cheie pentru cutie, dar Wille a folosit un ciocan pentru a o deschide în loc să rupă încuietoarea. Înăuntru au fost găsite mai multe pachete cu bani. În final, rudele se simt eliberate că pot vinde casa.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro.