Un român de 24 de ani din Italia a fost dat afară din casă cu doi copii, după ce partenera de viaţă l-a părăsit

Un tânăr român din Italia trece prin momente dificile, după ce a fost părăsit de partenera de viaţă. Costel Savin are vârsta de 24 de ani şi de ceva timp îşi creşte singur cei doi copii de 2, respectiv 3 ani, iar acum a ajuns în punctul de a fi dat afară din casa în care locuia în Italia. Doar o minune i-a salvat să nu rămână pe drumuri, scriu cei de la gazetaromaneasca.com citând Sanremo News.

Costel Savin a venit în Italia cu cincisprezece ani în urmă și are doi copii. A locuit cu ei și cu un unchi, în via Peirogallo, Sanremo, într-o casă foarte mică, unde chiria era de 450 de euro pe lună.

Lui Costel îi place munca şi a lucrat până de curând, numai că a fost nevoit să renunţe la locul de muncă după ce a fost părăsit de partenera sa, care l-a lăsat singur cu cei doi copii: „Nu pot să îi las singuri acasă, a motivat tânărul. “Prin urmare, a trebuit să părăsesc locul de muncă. Am închiriat casa prin intermediul unei agenții, dar nu am reușit să plătim chiria de ceva timp. Acum câteva săptămâni am rămas fără electricitate și gaz dar, după ce am strâns niște bani, am putut plăti facturile”, a povestit tânărul.

Dar, după un timp, s-au trezit din nou cu proprietarii la uşă. Au fost puşi în faţa faptului împlinit: până pe 6 august trebuie să elibereze casa, proprietarii proprietății anunţându-i că altfel se vor prezenta cu forțele de ordine pentru a-i scoate afară.

Disperat, românul a apelat la autoritățile din Sanremo pentru a primi ajutor, dar nu s-a concretizat nimic. Articolul continuă după reclame …

Însă cazul românilor a ajuns în atenţia jurnaliştilor de la Sanremo News, care au luat legătura cu consilierul pentru Servicii Sociale din Sanremo, Costanza Pireri. Aceasta le-a găsit găsit cazare şi, mai mult, i-a anunţat că va face tot posibilul să îi ajute în continuare.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul gazetaromaneasca.com