Șapte persoane au murit într-un accident pe DN2, la ieşirea din localitatea Răcăciuni, județul Bacău.

Astăzi de dimineaţă a fost activat Planul Roşu de intervenţie în judeţul Bacău, după o coliziune care a avut loc între un autoturism şi un microbuz cu pasageri. Şapte oameni, inclusiv doi copii, au murit, iar alte cinci persoane au ajuns la spital, scriu cei de la observatornews.ro

Conform datelor de la faţa locului, accidentul violent s-a petrecut în această dimineață pe DN2, la ieşirea din localitatea Răcăciuni, județul Bacău. Șapte persoane au murit pe loc în urma coliziunii dintre un Mercedes cu volan pe partea dreaptă și un microbuz.

Șoferul autoturismului înmatriculat în Anglia avea 37 de ani și se întorcea cu familia, acasă, în Suceava. În microbuz se afla o familie și mai mulți prieteni, care mergeau în vacanță. Victimele sunt patru femei, cu vârste între 44 și 67 de ani și o adolescentă de 18 ani. În urma impactului, au murit șapte persoane, între care soția șoferului de Mercedes, în vârstă de 34 de ani, și doi dintre copiii săi, unul în vârstă de 7 ani și un bebeluș de 3 luni. Șoferii au scăpat cu viață, fiind transportați la spital.

În ceea ce privește persoanele rănite, toți cei trei adulți au fost internați pe secția Chirurgie cu traumatisme multiple. Un copil de 3 ani este într-o stare mai bună, fiind internat pe secția de Chirurgie pediatrică cu un traumatism craniocerebral minor, contuzie toraco-abdominală și escoriații. Cel de-al doilea, de 15 ani, este în stare gravă, și este internat cu fractură de bazin, ruptură de splină și fractură femur drept.

Planul roșu de Intervenție în urma accidentului de la Răcăciuni a fost dezactivat la ora 10:22. Traficul rutier a fost reluat parțial, circulându-se alternativ pe un singur sens. Articolul continuă după reclame …

Șoferii implicați în accident au scăpat cu viață, fiind transportați la spital. În accident au fost 12 persoane implicate. Şapte dintre acestea au decedat – 5 adulţi şi 2 minori, cinci persoane – 3 adulţi şi 2 copii – au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Bacău.

La fața locului au intervenit de urgenţă echipajele de salvatorii de la nivelul județului Bacău, cu o autospecială de descarcerare, una de stingere, 5 ambulanţe SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple, dar și 6 ambulanțe ale serviciului județean de ambulanță. De asemenea, la fața locului a fost trimis și elicopterul SMURD.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informatii interesante pe portalul observatornews.ro

1 trackback / pingback

  1. TRAGEDIE! Românul Adrian Honciuc de 26 de ani a murit în Italia, într-un grav accident rutier. - Stiri de Actualitate

Comentariile sunt închise.